Over ons

Regio Talent Werving & Selectie

Regio Talent is sinds 2006 actief als het werving & selectiebureau in de regio Noord-Holland Noord. Al bijna 20 jaar geloven wij dat organisaties beter en sneller groeien met de juiste mensen. Ons doel is om professionals te behouden voor deze regio. Een regio die groeit en bloeit en vele (soms onbekende) kansen te bieden heeft!

Regio Talent richt zich op professionals met een afgeronde hbo- en/of wo-opleiding. Waarbij onze focus ligt op directie-, (project)management- en staffuncties (Finance, HR en Marketing) binnen uiteenlopende branches en sectoren. We zijn immers specialist in de regio. Het bemiddelen van professionals doen we zowel voor vaste functies als voor tijdelijke (interim) functies.

Regio Talent werkt voor toonaangevende regionale  organisaties, voornamelijk in de profitsector maar ook de non-profit organisaties mogen wij tot onze klantenkring rekenen. Dit kunnen grote organisaties zijn, maar ook het kleinere MKB hoort tot onze klantenkring.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inschatten wat er nodig is om succesvol te zijn in het vervullen van een functie en ontzorgen wij onze opdrachtgevers door het volledige Werving & Selectietraject uit handen te nemen

Kenmerkend voor Regio Talent

Wij staan voor een persoonlijke aanpak, transparantie in onze communicatie en een eerlijk onderbouwd advies. Wij zijn sparringpartner voor zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers. Wij kennen de inhoud én uitdagingen van de functies en van organisaties, de regionale arbeidsmarkt én de wensen van kandidaten die een vervolgstap willen overwegen! Bovendien bieden we een grote diversiteit aan interessante openstaande vacatures in deze regio.

Het team van Regio Talent is gedreven om voor iedere vacature de juiste match te maken!

Interim Management

In een dynamische arbeidsmarkt waar de arbeidsmobiliteit van medewerkers toeneemt en de ontstane vacatures soms langer dan gewenst openstaan, bieden wij een tijdelijke oplossing: Een interim professional van Regio Talent!

Of het nu gaat om tijdelijke vervanging bij ziekte of afwezigheid, extra werkzaamheden die opgepakt moeten worden, een project waarvan de duur onzeker is, of is er behoefte aan extra expertise of managementcapaciteit? Bij Regio Talent begrijpen we als geen ander de uitdagingen waarmee bedrijven en organisaties worden geconfronteerd. Onze interim professionals staan voor u klaar!

Interim Management

H&S Adviesgroep

Regio Talent is een partner van H&S Adviesgroep uit Alkmaar. Al ruim 34 jaar de partner in Noord-Holland Noord voor ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Het team van H&S Adviesgroep bestaat uit een dynamische mix van HR-consultants met stuk voor stuk een dosis ervaring en liefde voor Noord-Holland Noord.

Persoonlijke aandacht is bij H&S Adviesgroep het belangrijkst, want elk mens heeft zijn eigen behoeftes en gaat anders om met bepaalde situaties. Daarom leveren zij maatwerk. Samen met jou ontdekken we wat het beste aansluit bij de wensen en behoeftes van de organisatie en/of de medewerker.

Zorgvuldig, betrouwbaar en oplossingsgericht zijn belangrijke kernwaarden. Onderscheidend is de hoge mate van betrokkenheid bij opdrachtgevers en kandidaten. Regio Talent is uit hetzelfde hout gesneden.

Kijk voor meer informatie op H&S Adviesgroep of neem contact op met uw Regio Talent contactpersoon.

Neem contact op

Overweeg je de werving & selectie
uit te besteden?

Onze opdrachtgevers