Opdrachtgevers

Tijd voor nieuw talent uit de regio?

Sinds 2006 hebben onze ervaren consultants met hun jarenlange kennis van de regionale arbeidsmarkt, ons grote netwerk en online bereik honderden professionals succesvol bemiddeld naar een diversiteit aan (MKB) bedrijven, internationale organisaties in onze regio en naar non-profit organisaties.

Regio Talent richt zich op professionals met een afgeronde hbo- en/of wo-opleiding. Waarbij onze focus ligt op directie-, (project)management- en staffuncties (Finance, HR en Marketing) binnen uiteenlopende branches en sectoren. We zijn immers specialist in de regio. Het bemiddelen van professionals doen we zowel voor vaste functies als voor tijdelijke (interim) functies.

Contact

Samenwerken met Regio Talent

Regio Talent werkt graag voor je en met je samen. Zie onze consultants als jouw externe collega’s, die volledig verantwoordelijk zijn voor deze wervingsprocedure(s). Wij zijn tijdelijk het verlengstuk van jouw eigen Recruitment of HR afdeling en geven gedurende het proces regelmatig updates over de voortgang en ook (tussentijds) advies: wij doen er samen met jou alles om de juiste kandidaat te kunnen verwelkomen binnen jouw organisatie.

Wij zijn er met recht trots op dat wij voor een groot aantal van onze opdrachtgevers voor de langere termijn mogen samenwerken, waardoor we nóg beter kunnen inschatten welke kandidaten het beste passen binnen jouw bedrijfscultuur.

Lees wat anderen over ons zeggen

Waarom kies je voor Regio Talent?

  • Specialist in vacatures voor directeuren en MT-leden (120K+), managers & professionals (50-120K) en interim professionals

  • Groot netwerk in de regio Noord-Holland Noord

  • Volledig ontzorgen door het van A tot Z overnemen van het werving- & selectietraject

  • Persoonlijke aanpak

  • Gericht op een duurzame bemiddeling door inzet van diverse tools om kwaliteit te waarborgen

  • Alle consultants zijn Profile Dynamics-gecertificeerd

Een vacature uitzetten?

Opdrachtgevers kunnen direct contact opnemen met Selma van Zanten (Managing Consultant).

Neem contact op

Onze opdrachtgevers