Interim Management

Tijdelijk versterking nodig? Kies voor een Interim oplossing via Regio Talent!

In een dynamische arbeidsmarkt waar de arbeidsmobiliteit van medewerkers toeneemt en de ontstane vacatures soms langer dan gewenst openstaan, bieden wij een tijdelijke oplossing: Een interim professional van Regio Talent!

Of het nu gaat om tijdelijke vervanging bij ziekte of afwezigheid, extra werkzaamheden die opgepakt moeten worden, een project waarvan de duur onzeker is, of is er behoefte aan extra expertise of managementcapaciteit? Onze interim professionals staan voor je klaar! Bij Regio Talent begrijpen we als geen ander de uitdagingen waarmee bedrijven en organisaties worden geconfronteerd.

Regio Talent is, sinds de start van het bureau in 2006, continue in contact met interim professionals in onze regio en weten waar hun expertise ligt en wanneer zij weer beschikbaar komen voor een nieuwe opdracht.

De expertise en ervaring van onze (senior) consultants stellen ons in staat om snel en doelgericht de juiste interim professional voor jouw opdracht te vinden. Wij begrijpen dat snelheid in combinatie met de kwaliteit van de match cruciaal zijn. Dus na een snelle, gedegen inventarisatie van de opdracht en alle details, gaan we aan de slag.

We streven ernaar om je binnen een aantal werkdagen inzicht te geven in welke interim professionals uit ons uitgebreide netwerk en database, passend, geïnteresseerd én beschikbaar zijn. Juist ook bij een tijdelijke invulling is de inschatting of er een klik zal zijn tussen de organisatie en de Interim professional essentieel in onze ogen.

Dan is het aan jullie als organisatie om snel te schakelen en een keuze te maken met welke interim professional jullie de doelstellingen willen halen. Wij houden gedurende de looptijd van de opdracht vinger aan de pols met beide partijen. Zo zijn we er zeker van dat het beoogde resultaat wordt behaald.

In het afgelopen jaar hebben wij diverse organisaties geholpen aan interim professionals in de functie van: Interim Controller, Interim HR Manager, Interim HR Business Partner, Interim Projectmanager, Interim Inkoopmanager, Interim Directeur.

Contact

Sparren over een Interim Professional via Regio Talent?

Wil je als interim professional ook met Regio Talent samenwerken?

Onze opdrachtgevers